Et middel mot maur som faktisk virker

Maurmiddel: Endelig vet jeg hvordan jeg skal eliminere sukkermaur. Svarte jordmaur har plaget meg ved flere anledninger. Sukkermaur kommer inn i huset og kan være ganske plagsomme. Videre er det mange av dem i hagen om sommeren.

Problemet er at de er virkelig plagsomme, og det er mange tips om hvordan du kan bli kvitt dem.


Fun Light er et godt eksempel. Å helle denne saften direkte på maurtuer eller i maurtua sies å være effektivt. Fun Light vil ikke føre til at sukkermaur dør. I alle tilfeller jeg testet, fungerte det ikke. Dagligvarebutikken tjente penger på å selge saft til meg da. Så da så…

Disse maurene virker umulige å fjerne, og akkurat nå på våren invaderer de hus og hytter. Heldigvis er det noe du kan gjøre med maurangrep.

Den beste tiden å se dem er når det blir varmere ute og de finner veien inn i huset. Plutselig raser de over disken og langs bakken. Det kalles egentlig svarte jordmaur, men vi kaller dem sukkermaur. Når våren nærmer seg jakter de på mat, og da spiser de helst rester og mat de har til overs fra forrige sesong.

I tillegg kommer de til hytta også. Selv om du prøver å bli kvitt dem, kommer det stadig tilbake. Mange ganger har jeg gitt opp. Men nå er jeg klar over hva jeg skal gjøre for å eliminere dem.

For å bli kvitt mauren, må du finne ut om reiret er inne eller ute. For å bli kvitt maur, må du bli kvitt maurdronningen. Et tørt agn som inneholder insektmiddel som dronningarbeidere tar med seg, er ofte det beste.

Litt mer Her er et anbefalt maurmiddel jeg har hørt om: maurgranulat

Som et alternativ kan Nippon, et gelbasert maurmiddel, brukes. I de fleste tilfeller har Nipponen du kjøper i butikken hengt lenge i butikken.Som et resultat har dens kraft blitt redusert. Men granulat varer lenger. Mauren kan lett bære den siden den er tørr. Denne våren skal jeg forske på granulat. Det blir et nytt forsøk i år for maurene.

mMaurmiddelet skal plasseres så nært reiret som mulig, og du må alltid ha nok agn tilgjengelig.

Hvis du ennå ikke har vunnet spillet, bør du ta affære. Som et eksempel bør du oppbevare søte ting i tette bokser. Søl bør også tørkes opp. Som et resultat sørget du for at maurene ikke var i stand til å spise fra deg. En god idé vil være å ha finmasket netting på ventilasjonsluker i første etasje. Hvis huset ditt har sprekker eller hull i fundamentet, vær forsiktig.

Jeg er sikker på at maurene vil prøve igjen i år. Uansett vet jeg nå mye mer om hva jeg skal gjøre, og jeg håper dette kan hjelpe deg også.

Disse tipsene har jeg fått på https://skadedyrhjelp.no.

Previous post Her er noen fakta om sukkermaur
Next post Auto Draft